Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

tiroler pruiken kopen

Tiroler Pruik kopen

Bij een Tiroler pruik denk je al snel aan een pruik van een Tiroler meisje met twee vlechtjes aan beide kanten. De oktoberfeest pruiken voor dames zijn meestal blond maar we hebben ze natuurlijk ook in zwart. Voor de heren moet je vooral denken aan een te gekke Heino pruik met een fijne scheiding in het midden. Dus als je echt in stijl naar het Tiroler feestje wilt, maak dan ook je kapsel in orde en koop een echte Tiroler pruik bij je outfit!

Damespruiken voor het Tiroler feest

Een tiroler damespruik is natuurlijk een pruik met twee vlechten, liefst met twee gekleurde lintjes aan de uiteinden. Een Duitse of Oostenrijkse dame die het bierfeest gaat bezoeken heeft natuurlijk lang haar met aan beide zijden twee lange vlechten, deze vlechtenpruiken hebben we in blond, bruin en zwart. De blonde oktoberfeest pruiken zijn natuurlijk de meest gedragen pruiken, een top model is de blonde Tiroler pruik Greetje, wil je nog langere vlechten en ook nog mooiere kwaliteit, dan is er ook nog de Heidi pruik met lange vlechten, deze hebben we ook in zwart.

Tiroler herenpruiken

Wil je naast je outfit ook je haar in model brengen, helemaal in Oostenrijkse of Duitse stijl, dan kun je dat uiteraard proberen met je eigen kapsel. Veel makkelijker is het om een Tiroler pruik voor heren te kopen, een lekker foute Heino pruik met een scheiding of een pruik met een matje in de nek. Voor het oktoberfeest kan dat allemaal. genoeg pruiken om je outfit als man helemaal compleet te maken en helemaal in stijl op het feest te verschijnen!