Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Tiroler Tasjes bestellen

Tiroler Tasje voor bij de dirndl

Waar laat je de make up, je geld en de muntjes tijdens een Tiroler feest? Daarvoor hebben we Tiroler tasjes. Maar wees nou eerlijk, deze tasjes staan toch ook prachtig bij de Dirndl? We hebben super mooie tasjes in de vorm van een hartje of in de vorm van een lederhose, ook tasjes van suede en echt leer. Wil je een tasje met een hert of met een Edelweiss, in onze online winkel vind je vast iets wat bij jou past!

Een oktoberfeest tasje van leer

Heb je al een Dirndl uitgezocht en wil je de outfit nog compleet maken met een Tiroler schoudertasje van echt leer, dan hebben wij de oplossing voor jou. We hebben een aantal zeer luxe tasjes helemaal in oktoberfeest stijl met Oostenrijkse en Duitse afbeeldingen en borduursels. Neem bijvoorbeeld het Tiroler tasje Nurnberg met een zilveren kettinkje en kleine edelweisjes als versiering, een super hip tasje en tevens zeer praktisch. een andere optie is het leren tasje Bremen in licht of donkerbruin, een handig tasje in luxe uitvoering.

Een Tiroler tasje voor dames

Een Tiroler tasje is een verrijking voor je dirndl jurk maar is tevens erg handig om je spullen in mee te dragen. De meeste dirndls hebben geen zakken of andere opbergmogelijkheden (enkele wel) zodat een handig tasje de juiste oplossing biedt. We hebben zeer goedkope damestasjes zoals het Tiroler tasje Greetje in rood of zwart of het roze oktoberfeest tasje in de vorm van een lederhose voor slechts €7,50. Het vintage oktoberfeest tasje is een top model en lekker ruim met een lekkere retro look, naast het oktoberfeest, misstaat deze ook zeker niet in het dagelijks leven.