Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Gouden accessoires Toppers 2020

Gouden toppers kleding 2021 - feestkleding en accessoires

Dit jaar treden Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit op 25 en 26 mei op in de Amsterdam ArenA en het belooft weer een overgetelijke avond te worden. Denk je aan toppers, dan denk je aan over de top, glitters en... goud! Toppers kleding 2021, daarbij mogen gouden artikelen natuurlijk niet ontbreken. Ook bij het thema van dit jaar, happy birthday party 'the best of ' jubileum, kunnen de gouden accessoires niet ontbreken.
Maak je rode, witte of blauwe outfit compleet met gouden details, bijvoorbeeld deze gouden legging met pailletten. Meer glamour in je outfit? Met onze gouden glittergel maak je het gouden tintje helemaal compleet!

Gouden accessoires voor de Toppers 2022

Heb je al een rood pakje of een witte of een blauwe, dan moet je nog wel even kijken bij de gouden accessoires om de outfit helemaal compleet te maken. De Toppers willen altijd een touch of gold, net iets over de top, net als de heren zelf. Denk daarbij aan een gouden hawaislinger of een gouden vlinderstrik of een gouden riem voor de dames.

Gouden schmink zoals gouden glitter of gouden lippenstift

Je kunt bij een tikkeltje goud ook denken aan gouden schmink voor op het gezicht of voor in het haar of zelfs gouden lippenstift. De gouden glittergel kun je overal voor gebruiken. De glitters geven je net wat meer een glamour uitstraling en is geschikt voor op je gezicht of voor in je haar.

Gouden tips voor de Toppers:

Bij de 'golden touch' denk je al gauw aan accessoires maar je kunt het ook omdraaien, bijvoorbeeld een goudkleurige blouse of legging en daar een bijpassende kleur bij, bijvoorbeeld een gouden legging met een rood, wit of blauw shirt of jasje. Hier onder een aantal tips om je feestelijke outfit een golden touch te geven:

Gouden vlinderstrik: een gouden vlinderstrik voor bij een gekleurd shirt of op een gouden blouse, deze kun je uiteraard ook combineren met een jasje

Gouden legging: een gouden legging voor de dames, de legging is enigszins elastisch en glimmend, perfect voor de Toppers in concert

Gouden glittergel: de glittergel weerkaatst in de spotlights en geeft een glamoureffect, het leuk van deze glitters is dat het geschikt is voor op de huid maar ook voor in het haar.

Gouden Lippenstift: Een keer wat anders dan rode of roze lippen, de gouden lippenstift zorgt voor een super leuk effect en is zeer geschikt voor de Toppers