Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Hawaii accessoires bestellen

Hawaii Accessoires Bestellen

Wil je online Hawaii Accessoires bestellen, dan ben je aan het goede adres. We hebben alles om jouw Hawaii feestje tot een succes te maken. Om te beginnen een mooie, zeer voordelige rieten Hawaii hoed voor op je hoofd. Of wil je toch liever een zonnige sombrero? Vergeet ook niet een zonnige bril te bestellen met palmbomen en een flamingo. Om het feestje verder aan te kleden hebben we ook nog leuke tropical vlaggetjes, lampionnen in Hawaii stijl en opblaasbare palmbomen, kortom we hebben alles om jouw Hawaii party compleet te maken. Laat de zon maar schijnen voor een onvergetelijke Beach party!

 • zonnige hoed

  Zonnige hoed

  De Zonnige hoed is een luchtige zomerhoed. De..
  € 4,50
 • Strohoed naturel

  Strohoed naturel

  Strohoed naturel, mooie zonnige Hawaiihoed of..
  € 3,95
 • strohoed groen

  Strohoed groen

  De groene strohoed is een perfect accessoire ..
  € 3,95
 • Strohoed Roze Pink

  Strohoed Roze

  Roze Strohoed met zomerse uitstraling, mooie ..
  € 3,95

Hawaii accessoires voor de beach party

Heb je een fantastische beach pary binnenkort en je outfit is al bijna compleet voor het mega feest op het strand? Maak je outfit dan helemaal af met diverse accessoires om geheel in hawaii stijl op het feest te verschijnen. Kijk welke accessoires het best bij jou passen qua kleur en qua stijl, een hawaiislinger mag niet ontbreken en gelukkig hebben we die in alle kleuren. Maar wat hebben we nog meer?

Een Hawaii hoed

Er moet natuurlijk wel iets op het hoofd. Een rieten hoed met rafels is een prima optie maar een naturel strohoed kan natuurlijk ook. We hebben ook rieten hoeden in diverse kleuren. Bij een beach party kun je ook denken aan een Mexicaanse sombrero. In Mexico is het ook altijd zonnig natuurlijk. De rastahoed met rastahaar is natuurlijk een enorme aanrader binnen dit thema! Ook de glitterhoedjes passen uitstekend op een Hawaii feestje, er is keus genog om je helemaal uit te leven met een zonnig hoedje op je hoofd.

Een Hawaii zonnebril

Als iets past bij een zonnige party, dan is het natuurlijk wel de zonnebril. De naam zegt het al maar we hebben ze dan ook nog helemaal in stijl met een flamingo of een palmboom verwerkt in de bril, of een bril met een cocktailglas. In principe is elke zonnebril een feest maar een kleurig model staat lekker zomers, vandaar dat de flower power zonnebrillen het uitstekend doen op de beach party's. Een bril met glitters past ook bij een heleboel outfits, de diverse kleuren maken de de keus makkelijker, er is voor elke outfit wel een kleur.