Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Hawaii slingers

Hawaii slingers Online Bestellen

Heb je binnenkort een leuk Hawaii Feestje of andere vrolijke party, dan mag een kleurijke hawaii slinger natuurlijk niet ontbreken. Of je nu een rode, een blauwe of roze Hawaii slinger moet hebben, we hebben alle kleuren op voorraad. Uiteraard hebben we ook hawaiisets met een bloemen hoofdband en hawaii polsbandjes. Wil je hawaii slingers in grote hoeveelheden, dan kan dat natuurlijk ook.

Gekleurde Hawaii slingers kopen

Voor elke gelegenheid is er wel een hawaiislinger, of je nu een beach party gaat houden of je bent kampioen met je team en je wilt een slinger in de juiste kleuren, het kan allemaal. We hebben de hawaiislingers oa in rood, wit, blauw, oranje en zelfs in goud en zilver, dus ben je op zoek naar een bepaalde kleur, wij kunnen het leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Let op dat de hawaiislingers die worden aangeboden verschillende diktes hebben. Het is meestal zo dat hoe duurder de slinger, hoed dikker de krans is. Er zijn ook complete setjes met een hawaiislinger, 2 polsbandjes en een hoofdband. Deze hawaii setjes zijn zeer gunstig geprijsd.

Hawaii slinger met een Hollands tintje

Erg populair is bij ons ook de rood-wit-blauwe hawaii slinger, geheel in Hollandse stijl en de gouden hawaii slingers. Hawaii slingers worden uiteraard niet alleen besteld voor Tropical Partys maar zie je ook volop bij de (Nijmeegse) Vierdaagse. Wil je goedkope hawaii slingers, kijk dan bij de kleurige aanbieding hawaii slinger, vooral in grote hoeveelheden is deze erg voordelig