Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Brillen

Een gekke bril voor carnaval of een gekleurde bril, we hebben een geweldig assortiment met feestbrillen. Wil je een bril uit de jaren 70 of moet het een stoere zonnebril zijn voor een piloot of politieagent, bij elke outfit is wel een leuke bril te vinden. We hebben te gekke lichtgevende ledbrillen in onze collectie, dit zijn super leuke gadgets in verschillende kleuren.

Rock and Roll brillen

In de tijd van de rock and roll waren de vlinderbrillen met stippen helemaal hot. Deze brillen in de vorm van een vlinder passen perfect bij bijvoorbeeld de stippenrokken of andere rock and roll kleding voor dames. Ook voor de Pink Ladies hebben we een speciale roze bril, wil je die niet opzetten dan kan deze altijd nog boven op het hoofd worden gedragen. De heren kiezen natuurlijk een stoere Elvis bril in goud of in zilver bij hun stoere leren jack of T-Birds jack of gewoon bij het Elvis kostuum.

Oranje brillen voor Koningsdag

Voor Koningsdag kies je natuurlijk een oranje partybril of een bril met een kroon. Ook hebben we speciaal voor deze gelegenheid rood wit blauwe brillen voor heren en voor dames. Deze kun je natuurlijk ook meteen dragen bij andere Hollandse feestjes zoals bij wedstrijden van het Nederlands Elftal of andere sportevenementen.

Brillen in de jaren 60 en 70

De jaren 60 en 70 waren de tijden van Hippies, Rock and Roll en later ook de disco. We hebben het dan over de John Lennon brillen voor de vreedzame hippies op Woodstock en de flower power brillen in de vorm van een peace teken. Ook de bloemetjesbrillen kunnen we gerust dragen op een jaren 70 feestje. Wil je echt een discobril, dan kun je beter kiezen voor meer glitter and glamour, de glitterbrillen in verschillende kleuren zijn dan perfect.

De juiste bril voor een Hawaii feestje

Heb je een Hawaiifeestje dan is alles wat met flamingo’s, palmbomen, zonnetjes en cocktails te maken heeft een prima idee. Een bril met een flamingo en een cocktail is dan misschien wel de beste optie.

Brillen voor verschillende thema’s

Uiteraard zijn er meer thema’s waar echt een bril bij hoort zoals de nerd bril als je verkleed gaat als nerd. Heb jij een hippie outfit samengesteld? Dan mag een bijpassende hippiebril uiteraard niet ontbreken. De piloot moet natuurlijk een pilotenbril, evenals de politieagent en is er dan ook een bril voor het oktoberfeest? Ja zeker, een blauw-wit geblokte bril leent zich uitstekend voor het Beierse Oktoberfeest. Maar ook de opvallend verlichte led brillen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn enorm populair.