Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Hippie kleding / Flower Power kleding

Verkleed als Hippie, terug in de tijd. Terug in de tijd van Woodstock en Flower Power. Welke kleding droegen de Hippies? In de eerste plaats droegen de mannen veelal broeken met wijde pijpen en blouses met flower prints. De dames droegen leuke hippie jurkjes met bloemen en peace tekens. Hippies willen vrijheid en keren zich tegen de burgermaatschappij en materialisme. Daarbij hoort lang haar en wijde kleding met veel kleur, dat zie je terug in de hippie kostuums.
 • -13%
  Blauw kostuum met jas en colbert discopak

  Kostuum 70's blauw, colbert en broek

  70's kostuum blauwe uitvoering, wijde pijpen,..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  kostuum baby blauw

  Kostuum 70's lichtblauw

  70's kostuum licht blauwe uitvoering, wijde p..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  Kostuum fluor groen jaren 70 colbert en broek

  Kostuum 70's fluor-groen

  70's kostuum fluor groene uitvoering, wijde p..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  Roze kostuum broek en colbert jaren 70

  Kostuum 70's pink

  70's kostuum fel roze uitvoering, wijde pijpe..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  kostuum paars jaren 70 colbert en broek

  Kostuum 70's paars

  70's kostuum paarse uitvoering, wijde pijpen,..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  Kostuum oranje

  Kostuum 70's oranje

  70's kostuum oranje uitvoering, wijde pijpen,..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  Kostuum 70's rood, colbert en broek

  Kostuum 70's rood, colbert en broek

  70's kostuum rode uitvoering, wijde pijpen, b..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

 • -13%
  70's kostuum wit, colbert en broek

  70's kostuum wit, colbert en broek

  70's kostuum witte uitvoering, wijde pijpen, ..

  Normale prijs: € 45,99

  Speciale prijs: € 39,99

Hippie kleding kopen

Hippies houden niet van burgerlijkheid en zijn tegen een overmaat aan regels, ze bepalen liever zelf hun regels. Hippies houden wel van feestjes, feestjes met leuke muziek. Hippie muzikanten in de tijd van de flower power houden van liefde en protestliederen. Muziek kwam vooral tot uiting tijdens het Woodstock Festival, feestvierende en blowende mensen die ervanuit gaan dat muziek hen samenbrengt en verbindt. Misschien zijn hippie feestjes daarom wel zo populair tegenwoordig, compleet in Hippie kleding en en Flower Power outfits.

Hippie kleding online bestellen

De jaren zestig tot eind jaren 70 was de tijd van de hippie kostuums en kleding. Yoko Ono en John Lennon waren bekende hippies met het nummer Imagine. Heb je een Hippie of Flower Power feestje dan mag de John Lennon bril niet ontbreken! Muzikaal bereikte de Hippiecultuur een hoogtepunt in 1969 met het Woodstock Festival. Met duizenden mensen zonder vechtpartijen, love and peace voer de boventoon. De blowende mensen vormden een eigen cultuur, ‘Be sure to wear flowers in your hear’. Met muziek van de Mama’s en de Papa’s, Boudewijn de Groot en Scott mc Kenzie kun je een prima Hippie feestje organiseren. Er is genoeg leuke kleding in deze stijl verkrijgbaar.

Leuke hippie kostuums

Ben je op zoek naar een leuk Hippie Kostuum dan hebben we nog wel wat leuke tips. De Hippie tijd van de jaren 60 en 70 gaat over in het Disco tijdperk en deze twee thema’s overlappen elkaar enigszins. Voor de heren hebben we de 70’s kostuums met wijde pijpen, een colbert en daarbij kun je een blouse aantrekken met een grote puntkraag. Deze kostuums hebben we in verschillende maten en in een diversiteit aan kleuren.

Flower power kleding

Vind je de gekleurde hippie kleding met de kenmerkende broeken met wijde pijpen nog niet genoeg dan kun je ook kiezen voor hetzelfde model kostuum maar dan met Flower Power prints met vooral bloemen, hier onder kan ook weer de blouse met puntkraag. De dames kunnen ook in zo’n pak in damesmodel maar ook de jurkjes zijn er in veel soorten, veelal met bloemenprints en peace-tekens. Je kunt je flower power outfit helemaal afmaken met bijpassende accessoires als een flower power bril.

Hippie kleding heren

Hippie kleding voor heren is herkebaar aan de kleurrijke pakken met wijde broeken met een vaak nog feller gekleurde blouse. Heb jij een hippie thema feest? Dan moet je zeker voor zo'n opvallen hippie kostuum gaan! Fluorerend groen of juist felroze, hoe gekker, hoe beter. 

Hippie kleding dames

Ook voor de dames was de hippie tijd een periode van een uitgesproken kledingstijl. Zo liepen dames ook vaak in kleurrijke hippie en flower power kleding met vrolijke bloemenprints en een bijpassende hippiepruik en haarband.  

Populaire Hippie kostuums:  

Hippie kostuums en accessoires

Heb je een Hippie kostuum uitgezocht dan is het erg leuk om daar ook wat accessoires bij te zoeken. Er zijn natuurlijk de kettinkjes met het peace teken maar ook zelfs oorbellen. De Peace handtasjes zijn ook erg leuk om bij een hippie pak te dragen, evenals de John Lennon brillen. Er is zelfs een setje met een peace haarband, een John Lennon brilltje en een Peace ketting en mooie hippie pruiken, met deze complete set maak je je Hippie outfit helemaal compleet!