Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Hippie / Flower Power

Verkleed als Hippie, terug in de tijd. Terug in de tijd van Woodstock en Flower Power. Welke kleding droegen de Hippies? In de eerste plaats droegen de mannen veelal broeken met wijde pijpen en blouses met flower prints. De dames droegen leuke hippie jurkjes met bloemen en peace tekens. Hippies willen vrijheid en keren zich tegen de burgermaatschappij en materialisme. Daarbij hoort lang haar en wijde kleding met veel kleur, dat zie je terug in de hippie kostuums.

Hippie Cultuur en Kleding Kopen

Hippies houden niet van burgerlijkheid en zijn tegen een overmaat aan regels, ze bepalen liever zelf hun regels. Hippies houden wel van feestjes, feestjes met leuke muziek. Hippie muzikanten in de tijd van de flower power houden van liefde en protestliederen. Muziek kwam vooral tot uiting tijdens het Woodstock Festival, feestvierende en blowende mensen die ervanuit gaan dat muziek hen samenbrengt en verbindt. Misschien zijn hippie feestjes daarom wel zo populair tegenwoordig, compleet in Hippie pakken en en Flower Power Jurkjes.

Hippie Woodstock kleding online bestellen

De jaren zestig tot eind jaren 70 was de tijd van de hippie kostuums en kleding. Yoko Ono en John Lennon waren bekende hippies met het nummer Imagine. Heb je een Hippie of Flower Power feestje dan mag de John Lennon bril niet ontbreken! Muzikaal bereikte de Hippiecultuur een hoogtepunt in 1969 met het Woodstock Festival. Met duizenden mensen zonder vechtpartijen, love and peace voer de boventoon. De blowende mensen vormden een eigen cultuur, ‘Be sure to wear flowers in your hear’. Met muziek van de Mama’s en de Papa’s, Boudewijn de Groot en Scott mc Kenzie kun je een prima Hippie feestje organiseren. Er is genoeg leuke kleding in deze stijl verkrijgbaar.

Leuke Hippie Pakjes

Ben je op zoek naar een leuk Hippie Kostuum dan hebben we nog wel wat leuke tips. De Hippie tijd van de jaren 60 en 70 gaat over in het Disco tijdperk en deze twee thema’s overlappen elkaar enigszins. Voor de heren hebben we de 70’s kostuums met wijde pijpen, een colbert en daarbij kun je een blouse aantrekken met een grote puntkraag. Deze kostuums hebben we in verschillende maten en in een diversiteit aan kleuren. Vind je dat nog niet genoeg dan kun je ook kiezen voor hetzelfde model kostuum maar dan met Flower Power prints met vooral bloemen, hier onder kan ook weer de blouse met puntkraag. De dames kunnen ook in zo’n pak in damesmodel maar ook de jurkjes zijn er in veel soorten, veelal met bloemenprints en peace-tekens.

Populaire Hippie kostuums:  

Hippie kostuums en accessoires

Heb je een Hippie kostuum uitgezocht dan is het erg leuk om daar ook wat accessoires bij te zoeken. Er zijn natuurlijk de kettinkjes met het peace teken maar ook zelfs oorbellen. De Peace handtasjes zijn ook erg leuk om bij een hippie pak te dragen, evenals de John Lennon brillen. Er is zelfs een setje met een peace haarband, een John Lennon brilltje en een Peace Ketting, met deze complete set maak je je Hippie outfit helemaal compleet!