Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Kerstmanpak

Zodra kerst in zicht komt is het weer tijd om over deze kerstdagen na te gaan denken. Waar vieren jullie kerst? Wat voor cadeautjes moet je kopen? Wat staat er op het menu? Daarbij is het leuk om ook de kleding hierop aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi kerstmanpak aantrekken. Deze pakken kun je vinden in ons assortiment. Kerstmanpakken zijn te vinden in alle prijsklassen. Zo vind je hier een goedkoop, compleet pak met baard en pruik, maar ook luxe fluwelen kerstman kostuums waarbij losse kerstman baarden verkrijgbaar zijn en kostuums voor de helpers van de kerstman (de zogenaamde Elf kostuums) voor heren en voor dames. Benieuwd naar alle andere kerstmannen- en vrouwenpakken? Bekijk dan nu alle pakken op deze pagina.

Verschillende kerstpakjes

Naast de complete kerstmanpakken- en kostuums vind je hier ook foute kersttruien, leuke en sexy kerstpakjes voor vrouwen. Vergeet ook niet te kijken naar de super leuke kerstpakken van OPPO suits in diverse kleuren met leuke kerstprintjes, de kerstman kostuums zijn 3-delig met een pantalon, jasje en stropdas, voor als je echt eens wat anders wilt met kerst, het hoeft niet altijd zo saai! Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je een outfit draagt dat geheel naar wens zit. Kijk dus eens rustig rond.

Als kerstman- en vrouw aan het kerstdiner

Zodra je een mooie kerstmannen of -vrouwen outfit hebt gevonden kun je dit makkelijk bij Feestenkleding.nl bestellen. Wij gaan zo spoedig mogelijk met jouw bestelling aan de slag, zodat jij dit binnen een aantal dagen in huis zult hebben. Het is natuurlijk belangrijk dat dit pak als gegoten zit, maar mocht dit niet zo zijn dan kun je altijd binnen 14 dagen jouw bestelling omruilen of retourneren. Aan jou de keus.

Accessoires voor je kerstmanpak kopen

Wil je naast een kerstmanpak nog graag wat accessoires toevoegen aan je outfit? Kijk dan eens tussen onze accessoires op onze webshop. De lange handschoenen, de kerstmuts, de kerstmanlaarzen en de grote kerstmanbel mogen natuurlijk niet vergeten worden met dit grote kerstfeest. Voeg deze kerst accessoires toe aan je bestelling en maak je outfit compleet.

Vragen over kerstmanpakken

Meer weten over alle kerst pakjes en kerstaccessoires? Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en onze service. Je kunt ze telefonisch bereiken of even een email sturen. Je krijgt in ieder geval zo spoedig mogelijk antwoord op jouw vragen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken wat betreft de kerstman of kerstvrouw pakken.