Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Schmink / grime

We hebben diverse soorten schmink, voornamelijk theaterschmink van Kryolan. Verder ook schminkpenselen, schminksponsjes, oranje gel, nepwimpers, mastix baardlijm en schminkkoffers. Er is zelfs goud en zilverschmink of schmink in fluorkleuren. Kryolan Aquaschmink is een professionele schmink, zeer eenvoudig aan te brengen, dekt fantastisch en even gemakkelijk weer af te wassen.

Schmink/grime

Met schmink of grime maak je jouw outfit helemaal af! Een mooie kleur op jouw lippen of wat verschillende aspecten op jouw wang zorgen voor de finishing touch! Heb je al een outfit bedacht voor het feestje dat op de planning staat of ontbreekt dat ook nog? Voor alles omtrent deze party outfit ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk alle mogelijkheden van schmink en grime op deze pagina, zodat je met een prachtig uiterlijk op jouw feestje kunt verschijnen.

Verschillende soorten schmink

We hebben diverse soorten schmink, voornamelijk theaterschmink van Kryolan. Naast deze theaterschmink bieden wij jou ook schminkpenselen, schminksponsjes, oranje gel, nepwimpers, mastix baardlijm en schminkkoffers. Dit alles is bedoeld om de schmink gemakkelijk aan te brengen en de rest van jouw uiterlijk te pimpen. In ons assortiment vind je ook goud- en zilverschmink of schmink in fluorkleuren. Kryolan Aquaschmink is een professionele schmink die zeer eenvoudig aan te brengen is, fantastisch dekt en even gemakkelijk weer af te wassen.

Schmink als finishing touch

Nu je de schmink en grime hebt bekeken, heb je wellicht een idee van jouw outfit. Heb je een Carnavalsoutfit nodig of ga je naar een jaren 90’s feestje? Genoeg redenen om alles uit de kast te halen en je outfit compleet te maken met schmink van Feest en Kleding. Mix en match dit met de kleding die te vinden is binnen ons assortiment, zodat iedereen jaloers wordt op jouw uiterlijk op dit feest. Kun je er niet genoeg van krijgen? Voor elke feestgelegenheid is er kleding te vinden binnen ons assortiment, dus kijk nog gerust even verder.

Met schmink naar jouw party

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wil je meer weten over de schmink en grime? Je mag altijd even contact opnemen met onze klantenservice, want wij kunnen je meer vertellen over onze artikelen. De bezorgkosten vervallen bij een minimaal orderbedrag van €75,00, dus bestel alles in één bestelling en profiteer hiervan! Hoe eerder je jouw outfit besteld, hoe beter, want dan kun je langer uitkijken naar het feest en de bijbehorende outfit!