Feest en Kleding - Net even anders!

jaren 80 foute trainingspakken

Carnavalskleding en Feestkleding

Foute trainingspakken jaren 80

foute trainingspakken en jaren 80 gabberpakken hebben we in felle neon kleuren in roze, neon blauw of met tijgerprint. een leuke zweetbandenset hoort daar ook bij, alles voor de foute party, maak er een mooi feestje van!

Feest en Kleding staat voor feestkleding, feestartikelen, kleding voor carnaval. We hebben een zeer ruim assortiment met uiteenlopende thema's zoals oa Sinterklaas Kleding, Oranje Feestartikelen, Halloween kleding en accessoires, Oktoberfeest kostuums. We hebben voor elk Feest de juiste kleding en artikelen. Naast de carnavalskleding hebben een zeer ruim assortiment in met name Sinterklaas kleding met oa exclusieve Pietenkostuums en in het Oktoberfeest met alle soorten lederhosen en dirndls. Maar ook Halloween wordt een steeds groter thema en ook daarin zijn we ruim voorzien. We doen ons best om elke keer weer de nieuwste en leukste carnavalsartikelen aan te bieden

Neem de tijd om een leuk verkleedkostuum uit te zoeken. In onze Online Feestwinkel is meer dan voldoende voorraaad en keus. Bij ons betaalt u bovendien nooit te veel. 


Afhalen zonder afspraak kan op de volgende momenten (kleding passen mogelijk):
Let op: We hebben geen winkel met vaste openingstijden